Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Descargar Teràpia Vertical: Vivències d'un escalador singular: 6 (Annapurna) de Armand Ballart Codó libros ebooks

[Download] Teràpia Vertical: Vivències d'un escalador singular: 6 (Annapurna) de Armand Ballart Codó libros ebooks, Teràpia Vertical: Vivències d'un escalador singular: 6 (Annapurna) espanol pdf


📘 Lee Ahora     📥 Descargar


Teràpia Vertical: Vivències d'un escalador singular: 6 (Annapurna) de Armand Ballart Codó

Descripción - Reseña del editor Teràpia vertical ofereix un particular repàs a l'escalada en roca de tota la vida, des d'una òptica oberturista d'acord amb la faceta més reconeguda de l'autor. Partint d'un viatge retrospectiu al passat per tal de fer una panoràmica dels orígens de l'escalada, aleshores una activitat minoritària, aquest llibre assenta els fonaments d'un esport cada cop més de moda tot i les dificultats que traspua. Descobreix tot un seguit d'indrets emblemàtics propers on poder practicar l'escalada ?molts dels quals són llocs pràcticament estrenats per l'autor? i desvela les característiques intrínseques a aquest entorn alpinista. Segons l'autor, aquest llibre, que es dirigeix a tots els públics, amateur o expert, compta amb una pretensió modesta d'encertar la drecera més directa per captar la màgia que ofereix el món de l'escalada d'aventura. 'Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat' Biografía del autor Armand Ballart (Barcelona, 1958). Captivat per la muntanya ja de ben jove, als 18 anys va començar a escalar de forma autodidacta, i al cap de poc ja estava obrint vies a les grans parets de Montserrat. És així com va encetar una llarga trajectòria que l'ha dut, durant 40 anys, per gran part de la península capficat en desvelar noves rutes. Una passió que, de retruc, ha modelat la seva professió fins a hores d'ara, ja que es dedica a difondre el tema periòdicament en les publicacions més conegudes del país, mitjançant unes cròniques ornamentades amb unes particulars ressenyes que l'identifiquen clarament. Més de 400 ascensions donen fe de la seva tasca i d'un període excepcional curullat d'uns objectius extraordinaris.

Detalles del Libro

  • Name: Teràpia Vertical: Vivències d'un escalador singular: 6 (Annapurna)
  • Autor: Armand Ballart Codó
  • Categoria: Libros,Deporte,Excursionismo y actividades al aire libre
  • Tamaño del archivo: 8 MB
  • Tipos de archivo: PDF Document
  • Idioma: Español
  • Archivos de estado: AVAILABLE


Gratis Teràpia Vertical: Vivències d'un escalador singular: 6 (Annapurna) de Armand Ballart Codó PDF [ePub Mobi] Gratis


Post a Comment for "Descargar Teràpia Vertical: Vivències d'un escalador singular: 6 (Annapurna) de Armand Ballart Codó libros ebooks"